CARACATIȚA ANTIROMÂNEASCĂ. Devoalarea unei vaste rețele subversive rusești, conduse de evreul Ilan Șor, în Republica Moldova

O tânără jurnalistă româncă din Basarabia a făcut o treabă extraordinară! Măriuța Nistor, de la Ziarul de Gardă, s-a infiltrat luni de zile în rețeaua conectată, via partidul lui Ilan Șor, direct la Moscova.

Pentru cei nefamiliarizați cu realitățile din Republica Moldova, Ilan Șor (Shor, după părinții săi) este un miliardar evreu, născut la Tel Aviv din părinți evrei originari din Basarabia, având cetățenie israeliană, moldovenească și rusească, dar cu o imensă dragoste „Măskăva”. În Republica Moldova este condamnat la 15 ani pentru o acțiune amplă de devalizare a unor bănci, dar este ocrotit atât de „patria-mumă” Israel, care obișnuiește să își protejeze, fără a-i extrăda, fiii condamnați în alte țări pentru infracțiuni, cât și de Rusia, unde își face veacul. (Să ia aminte și unii naționaliști și suveraniști români care cred și colportează narațiunea conform căreia Putin si regimul său ar lupta contra iudaismului internațional și influenței acestuia în lume; vezi și pleada de oligarhi cu cetățenie rusă și israeliană ce mișună în camarila din preajma lui Putin, finanțându-l! În realitate, interesele grupurilor de influență evreiești sunt la fel de prezente pe lângă ambele tabere, atât Occidentul, cât și Rusia.)

Partidul ȘOR, înființat și susținut financiar de infractorul Ilan Șor și prezent astăzi în viața politică de peste Prut prin Blocul Împreună, constituie cea mai incisivă forță politică prorusă, antiromânească, anti-UE și anti-NATO din Republica Moldova, fiind răspunzător pentru tentativele recente de destabilizare a micului stat dintre Nistru și Prut. Coordonat direct de la Moscova și beneficiind de protecția și îndrumările FSB (actuala siglă a nemuritorului KGB), acest partid și activiștii săi susțin și răspândesc întreaga plajă a narativelor ce constituie propaganda subversivă a Moscovei în Europa, de la utilizarea toxică a combaterii agendei LGBT și decadenței morale occidentale (de parcă societatea rusă ar fi vreuna dreptcredincioasă!), până la pericolul distrugerii identității naționale. Doar că ȘOR-iștii, asemenea tuturor oficinelor Moscovei în Republica Moldova, promovează vechea teză sovietică a existenței unei națiuni moldovenești, diferite de cea română, existența unei limbi moldovenești diferite de cea română, ideea legitimității unui stat moldovenesc descendent al Moldovei lui Ștefan cel Mare și separat de statul român, teza caracterului imperialist al statului român, care în 1918 ar fi „ocupat” Basarabia, anexând-o, precum și ideea că rușii au „eliberat” Basarabia în 1940 și, ulterior, în 1944, de sub „ocupația românescă”, ori cea a „invadării” Basarabiei și Bucovinei de Nord de către România „fascistă”. Despre deportările și genocidul practicate de sovietici în teritoriul dintre Prut și Nistru, nimic! Este vorba, practic, de întregul arsenal de minciuni și falsificări ale Istoriei fabricate de propaganda Rusiei sovietice de la Stalin încoace.

Evident, propaganda moldoveniștilor ȘOR-iști bate monedă pe ideea centrală că Occidentul, americanii și UE, împreună cu „slugile lor, românii” (adică noi!) amenință găunoasa lor „identitate națională moldovenească”, intenționând să aducă Republica Moldova în UE, pentru a ajuta România „fascistă” (da, prorușii adoră să ne facă „fasciști”, un fetiș comun cu al celor de la Institutul Wiesel!) să anexeze din nou Moldova.

Nu lipsesc teze precum invocarea ortodoxiei drept element comun al rușilor și românilor („deci, di și sî nu ni aviem ghini cu rușîi?!”), precum și denunțarea Occidentului „ațâțător la război”, care vrea să fure „bogățiile” Moldovei (care or fi alea???), să o sărăcească (mai săracă decât atât se poate?!) și, evident, „sî ni aducî ghiei șî liesbieni!”.

Îndrăzneața jurnalistă a reușit să documenteze întregul mod de funcționare ilegal, corupt și subversiv al rețelei din belșug finanțate de Șor și FSB pe teritoriul Republicii Moldova, precum și presiunea propagandistică vizând eșecul referendumului pentru integrarea micului stat românesc în UE. Maia Sandu fiind inamicul public nr. 1.

Anchetă de față constituie un argument ultim și imbatabil pentru orice român de bună credință, pentru orice patriot, cu privire la toxicitatea și caracterul antiromânesc al subversiunii rusești în spațiul nostru geopolitic. Dar și un indemn de a ne distanța și a combate propaganda lor otrăvită, indiferent că se manifestă în stânga sau în dreapta Prutului.

Sunt voci care spun ca Moldova nu trebuie sa între în UE ca stat separat, ci doar prin unirea cu România. Și noi ne-am fi dorit asta. Doar că, în condițiile în care nu există o majoritate favorabilă Unirii Moldovei cu Patria Mamă, rusofonii având o pondere mult prea mare, prezența ambelor state românești în structurile euro-atlantice este o alternativă preferabilă rămânerii Basarabiei într-o așa zisa neutralitate, care se fapt ar face-o să rămână mereu la cheremul Rusiei.

Combaterea decadenței morale, a marxismului cultural și corectitudinii politice o vom putea face în cadrul structurilor euro-atlantice, pe ambele maluri ale Prutului. Dar asta depinde de vrednicia noastră, a naționaliștilor anticomuniști, de capacitatea noastră de muncă și sacrificiu și de icapacitatea noastră a a fi uniți.

Trăiască România Mare!

Comments (1)
Add Comment
  • Pui de Dac

    Pfui! Gugumănie asta au citit -o fix 15 persoane ..Daaa, hai la lupta cea mare kkmarazi! Vom lupta din interiorul structurilor ioroatlantice până vor face globaliștii pe noi cu instaurarea societății multilateral digitalizate fără nicio libertate! Am înfrânt!.URA!