Un nou ATENTAT la adresa lui TRUMP. Atacatorul, prins de Secret Service cu un AK-47. FBI: ”Tentativă de ASASINARE”.

Secret Service a deschis focul asupra unui suspect după ce a văzut un bărbat înarmat lângă Trump International Golf Club din Florida, unde se afla și candidatul prezidențial republican Donald Trump, recent salvat providențial în urma unui alt atentat la viața sa.

„Fox News poate raporta acum că Secret Service a tras focurile de armă asupra presupusului bărbat înarmat din fața clubului de golf al fostului președinte Trump, din West Pam Beach.

Secret Service a văzut un bărbat care avea asupra sa un AK-47. Bărbatul cu AK-47 nu a deschis focul, ci agenții Secret Service sunt cei care au deschis focul.

Bărbatul a aruncat pușca și a luat-o la fugă. Înțelegem acum, pe baza rapoartelor locale, că suspectul a fost prins”, a relatat Fox News

Echipa de campanie a lui Trump a emis o declarație în care se afirmă că acesta este în siguranță.

FBI investighează  incidentul de astăzi de pe terenul de golf al lui Donald Trump ca fiind o tentativă de asasinat.

Donald Trump a supraviețuit unei a doua tentative de asasinat după ce un bărbat înarmat a fost văzut duminică cu o pușcă de asalt în apropierea terenului de golf al fostului președinte, transmite NY Post.

Un agent Secret Service a deschis focul asupra bărbatului în jurul orelor 14.00, ora locală, în timp ce Trump juca golf la Trump International Golf Course West Palm Beach – determinându-l pe suspect să fugă.

Trump a emis o declarație liniștitoare după tentativa de atentat la viața sa. „Au fost focuri de armă în apropierea mea, dar înainte ca zvonurile să scape de sub control, am vrut să a,uziți mai întâi acest lucru: SUNT ÎN SIGURANȚĂ ȘI SUNT BINE!”, a scris el într-o alertă de campanie prin care își anunța susținătorii că nu a fost rănit.

Surse din cadrul forțelor de ordine au declarat pentru NY Post că suspectul este un bărbat alb, în vârstă de aproximativ 50 de ani, despre care se crede că ar fi din Hawaii – locul unde se spune că s-a născut Obama.

La fața locului a fost recuperată o pușcă de asalt, despre care s-a raportat anterior că este un AK-47 (foto mai jos).

Suspectul avea asupra sa o cameră GoPro în momentul arestării, ceea ce a determinat autoritățile să investigheze dacă intenționa să se înregistreze în timp ce comitea împușcăturile, au declarat sursele.

Serviciile secrete au declarat că nu au stabilit încă un motiv, dar surse din cadrul forțelor speciale au declarat pentru NY Post că suspectul a postat frecvent mesaje pro-Ucraina și pro-Taiwan pe rețelele sociale.

sursa: ActiveNews

Comments (0)
Add Comment