De la „patriotism economic” la sexo-marxism? Activistă lgbt aleasă în conducerea PSD. Aceasta considera Referendumul pentru Familie fascism și revoluția bolșevică „deviaționism de dreapta”

Noul și vechiul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, a numit-o pe Victoria Stoiciu (a doua din stânga) în funcția vicepreședinte responsabil pentru relația cu ONGurile și dialogul civic, scrie r3media.ro.

Avansarea Victoriei Stoiciu în echipa lui Marcel Ciolacu, o activistă atee și LGBT radicală, vine în contradicție cu auto-profesată „ancorare în ortodoxie” a candidatului PSD la președinție, notează Inpolitics.

„Extrem de activă în mediul virtual, Stoiciu este susținătoare îndîrjită a căsătoriilor same sex, participantă la paradele Gay Pride, susținătoare a legalizării drogurilor, dar, mai ales, o adversară a bisericii. Ea s-a remarcat, de asemenea, pentru criticile dure la adresa PSD pentru organizarea referendumului pentru familie și a dus o campanie amplă de boicotare a sa. Stoiciu nu ezită să ia public peste picior istoria românilor, plină de lideri homosexuali zice ea, critică influența politică a Bisericii și neplata ei de taxe, merge la prada Gay Pride în straie naționale”, scrie sursa citată.

Stoiciu a scris, în octombrie 2018, că Referendumul pentru Familie – susținut de toate cultele din România – reprezintă o formă de fascism.

„Cum poți jefui o țară? Creezi o falsă problemă, care menține atenția publică ocupată. De exemplu, organizezi un referendum inutil pe o problemă care nu există. Găsești niște țapi isășitori, cum ar fi comunitatea LGBT, progresiștii, Soros, și ai liniștea asigurată pentru a-ți face mendrele. Asta se cheamă în esență, fascism – deținerea guvernării de către un individ, un grup sau controlul acesteia de orice putere privată”, nota actuala vicepreședintă a PSD.

Reamintim, în context, că Marcel Ciolacu s-a pozat, în ultima vreme, drept un „credincios” pios. El a anunțat că decizia de a candida a fost luată după ce s-a consultat cu „duhovnicul”, arată r3media.ro.

Comments (0)
Add Comment