ULTIMA ORĂ! TENTATIVĂ DE ASASINARE A LUI DONALD TRUMP!

Al 45-lea președinte al SUA și candidat la alegerile prezidențiale din 5 noiembrie, Donald Trump, a fost împușcat într-o tentativă de asasinat la un miting din Pennsylvania, atentatorul provocând decesul a doi participanți la miting, anunță Zero Hedge.

Trump pare să fi fost împușcat în timpul unui miting din Butler, Pennsylvania. Fostul președinte a putut fi văzut apucându-se de ureche și apoi căzând la pământ.

Trump a fost văzut ridicându-se înapoi, cu sânge pe față și a fost condus în afara scenei de către membrii din Serviciul Secret.

S-au auzit nouă împușcături, inclusiv trei înainte ca Trump să-și atingă urechea. Unele persoane au relatat că au văzut militarii urmărind pe cineva din partea stângă a tribunei. The Times raportează, de asemenea, că serviciile secrete dau afară presa și au declarat locul scenă de crimă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Secret, Anthony Guglielmi, Trump „este în siguranță” după „un incident” la mitingul din Pennsylvania.

Purtătorul de cuvânt al lui Trump, Steven Cheung, a spus că Trump este „în regulă și este consultat într-o unitate medicală locală”, adăugând că Trump „mulțumește forțelor de ordine și primului ajutor pentru acțiunea lor rapidă în timpul acestui act odios”.

„Toată lumea să se alăture în rugăciune pentru președintele nostru Trump și pentru toată lumea la acel miting. Sper că toată lumea este bine”, a postat senatorul republican J.D. Vance (R-OH) pe X.

Incidentul are loc la câteva zile după ce unul dintre principalii donatori demonocrați, Reid Hoffman și J. Biden au făcut comentarii despre un eventual asasinat…

Comments (0)
Add Comment