Agenda de la Davos: Ce planuri au globaliștii pentru 2022

În perioada 17-21 ianuarie 2022, a avut loc evenimentul online Agenda de la Davos 2022. Au participat șefi de stat și de guverne, directori executivi și alți lideri, care s-au reunit „pentru a propune soluții la problemele globale presante”, informează Forumul Economic Mondial pe site-ul său.

Conversațiile s-au axat pe subiecte precum răspunsul la pandemia COVID-19, redresarea economică globală, acțiunea climatică, inovarea tehnologică și colaborarea globală. Participanții la Agenda de la Davos 2022 s-au întrunit săptămâna aceasta online la Forumul Economic Mondial pentru a-și expune viziunile pentru anul care tocmai a început și pentru a identifica soluții, se mai arată pe WeForum.org. Printre participanți s-au numărat, pe lângă Klaus Schwab, și următorii: președintele Republicii Populare Chineze, Xi Jinping; directorul executiv al companiei Moderna, Stéphane Bancel; consilierul medical principal al președintelui Statelor Unite, Anthony Fauci; premierul Australiei, Scott Morrison; președinta Băncii Centrale Europene, Christine Lagarde; directorul general al Fondului Monetar Internațional, Kristalina Georgieva; noul cancelar al Germaniei, Olaf Scholz; președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyden; și, nu în ultimul rând, Bill Gates, dar și mulți alții.

Klaus Schwab, fondatorul și președintele executiv al Forumului Economic Mondial, a opinat că: „Anul care ne stă înainte este unul crucial pentru a lucra împreună, a restabili încrederea și a construi un viitor mai bun și mai incluziv pentru toți.”

Xi Jinping a declarat că țările trebuie să continue să colaboreze pentru a reduce decalajul global în materie de vaccinare. 

Dr Mengfele 2, Anthony Fauci, alături de prof. Annelies Wilder-Smith, de la Școala de Igienă și Medicină Tropicală din Londra, și Richard Hatchett, director executiv al Coaliției pentru Inovații în Pregătirea pentru Epidemii (CEPI), a fost de părere că, prin continuarea colaborării, COVID-19 ar putea deveni o boală endemică.

Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, s-a exprimat pe tema acțiunii climatice afirmând: „Nu vom mai aștepta după cei mai lenți și mai puțin ambițioși. Vom transforma clima dintr-un factor de cost într-un avantaj competitiv.”

Ursula von der Liar, șefa Comisiei Europene, o prietenă a lui Klaus Schwab, a anunțat o nouă lege europeană privind cipurile în discursul său special de la eveniment, explicând: „Nevoia europeană de cipuri se va dubla în următorul deceniu. De aceea, trebuie să creștem radical performanța Europei în ceea ce privește dezvoltarea, producția și utilizarea acestei tehnologii esențiale.”

Miliardarul globalist Bill Gates, copreședinte al Fundației Bill și Melinda Gates, s-a arătat optimist în ceea ce privește potențialul tehnologiilor ecologice și a pledat pentru asigurarea finanțării necesare pentru susținerea inovării.

La întrebarea lui Klaus Schwab privind piedicile care stau în calea realizării Marii Resetări, o participantă i-a dat următorul răspuns, invocând rezultatele unui sondaj: „Vestea bună este că elitele din întreaga lume au din ce în ce mai multă încredere unele în altele… vestea proastă este că, în fiecare țară, majoritatea oamenilor au tot mai puțină încredere în aceste elite.” VIDEO via Summit News:

Comments (1)
Add Comment