Din gama: „De ras, daca nu ar fi de jelit”!

Presa oficială chineză a zilei de 03.09.14 sustine ca: „Ponta a spus că este mândru de prietenia tradiţională cu China şi că admiră Partidul Comunist Chinez pentru felul în care a condus poporul pe calea socialismului”.

Deci, implicit, Ponta admira socialismul. Este firesc atata timp cat este membru si lider al unui partid social-democrat. Insa, i-auziti aici despre socialism (extras din DEX): „Ansamblul doctrinelor social-politice care urmăresc reformarea societăților umane prin desființarea proprietății private asupra mijloacelor de producție și de schimb și punerea acestora sub controlul statului”.

 

Carevasazica alde Viorel HREBENCIUC, Miron MITREA, Adrian DUICU, Mircea COSMA, Nicusor CONSTANTINESCU, Radu MAZARE, Constantin NICOLESCU, Marian OPRISAN, Gheorghe NICHITA, Constantin BOSCODEALA, Romeo STAVARACHE, Valeriu ZGONEA, Serban MIHAILESCU zis Miki SPAGA, ori Victor-Viorel PONTA si mana lui dreapta Liviu-Nicolae DRAGNEA (si sa ma ierte toti ceilalti PSD-isti neamintiti, care au bani mult mai multi decat cei mentionati, din munca cinstita, desigur!), lupta dragi romani, pe frontul socialismului, pentru desfiintarea proprietatilor lor, private, si pentru redistribuirea acestor averi, prin control al statului (adica tot al lor), catre noi, catre popor.

 

 

Vedeti cum se justifica imbuibarea la care ei, acum, se supun? O fac pentru respectarea dogmei socialiste! Iar noi, poporul, cerebrali la modul absolut fiind, si stiind raiul ce ne asteapta dupa reimpartirea averilor, ii votam de 25 de ani cu tot zelul de care suntem in stare!
Deci, traiasca Republica Socialista Romania! Nu?!

de Sorin Andrei

Comments (0)
Add Comment