CENZURĂ în numele justiţiei. Cum îşi dorea Kamala Harris să combată „dezinformarea” din social media

0 50

Un videoclip din 2019, redescoperit recent, o arată pe Kamala Harris discutând despre posibilitatea de a folosi Departamentul de Justiţie (DOJ) al SUA pentru a combate „dezinformarea” şi pentru a trage la răspundere platformele de social media care permit răspândirea urii şi extremismului. Conform relatării Zero Hedge, Harris propunea dublarea diviziei pentru drepturi civile a DOJ şi îndrumarea forţelor de ordine să lupte împotriva dezinformării şi ameninţărilor cibernetice.

Vorbind la dineul anual NAACP „Fight for Freedom Fund” din Detroit, Kamala Harris a ameninţat: „Vom pune Departamentul de Justiţie al Statelor Unite din nou în slujba justiţiei. Vom dubla divizia de drepturi civile şi vom îndruma forţele de ordine să contracareze acest extremism”. Ea a avertizat platformele de social media că, dacă nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul considerat dăunător, vor fi trase la răspundere legal.„Vom trage la răspundere platformele de socializare pentru ura infiltrată pe platformele lor – deoarece acestea au responsabilitatea de a contribui la combaterea acestei ameninţări la adresa democraţiei noastre. Şi dacă profitaţi de ură, dacă acţionaţi ca un megafon pentru dezinformare sau război cibernetic. Dacă nu vă supravegheaţi platformele, vă vom trage la răspundere ca o comunitate.”

Ce s-a întâmplat în continuare?

– Departamentul de Justiţie a încercat să rescrie radical secţiunea 230 din Legea Decenţei în Comunicaţii pentru a limita imunitatea extinsă care protejează platformele de social media.

– Au alocat apoi milioane de dolari pentru ţari ai „dezinformării” (unii dintre aceştia fiind ulterior desfiinţaţi).

– Au pus sub acuzare o persoană care a creat un meme despre Hillary Clinton, sugerând că oamenii pot vota prin SMS, fără a lua măsuri împotriva unui democrat care a făcut acelaşi lucru.

– Administraţia Biden-Harris a infiltrat Twitter pentru a cenzura „dezinformarea” despre COVID şi povestea laptopului lui Hunter Biden şi i-au plătit pentru asta.

– De asemenea, chirurgul general al Administraţiei Biden-Harris a cerut ca platformele de social media să cenzureze „dezinformarea” în timpul pandemiei.

– Secretarul adjunct al HHS, care este transgender, a cerut cenzurarea „dezinformării” legate de asistenţa pentru „afirmarea de gen” pentru minori.

– În plus, un pamflet al FBI din 2022 a enumerat „dezinformarea” şi „informaţiile false” drept „crime electorale”.

via Epoch Times

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php