George Simion l-a convins pe primarul din comuna Pechea, devastată de inundații, să cedeze terenuri pentru construirea de noi case

0 39

Liderul AUR l-a determinat pe primarul din Pechea să cedeze câteva terenuri pentru construcția de case pentru sinistrați.

Mai mult, localnicii din Pechea s-au plâns că nu dă nimeni de primar de mai bine de o săptămână. Mai mult, acesta nu s-ar fi interesat de situația oamenilor din Pechea. După încercarea liderului AUR de a discuta cu edilul, acesta din urmă a venit astăzi între voluntarii AUR pentru a vorbi cu George Simion.
„Te caut de 24 de ore. Dar nu-ți e rușine? Am venit aici să construim case și tu îți bați joc de noi? (…) Te-am căutat”, i-a spus George Simion primarului din Pechea.

Președintele AUR i-a solicitat primarului comunei Pechea să pună la dispoziție teren pentru a putea construi locuințe pentru localnicii ale căror case au fost distruse.

„N-ai teren în comunitate? Nu ai teren? Dă-l pe al tău pentru că ai 10 terenuri pe declarația ta de avere. Ai declarația de avere plină”, i-a spus George Simion primarului din localitate.

După ce președintele AUR i-a arătat declarația de avere, primarul a promis că o să dea câteva terenuri pentru construcția de case. Acesta urmează să meargă cu voluntarii AUR pentru a identifica terenurile.
„Te duci cu domnul Murad, identificați teren. Noi azi începem construcția de case”, i-a transmis liderul AUR.

„Noi vrem să începem lucrul. Nu vrem să ne certăm cu dumneavoastră. Vrem să începem lucrul. Hai să identificăm terenul”, a mai spus George Simion primarului din Pechea.

Liderul AUR i-a transmis primarului Mihăiță Măncilă: „Atâta vrem să ne ajutați pentru primele 10 case, unde le putem construi și după aia e datoria dumneavoastră, faceți ședință de consiliu, și le dați actul de proprietate acestor oameni”.

via 60m.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php