Vicepremierul italian Matteo Salvini riscă 6 ani de închisoare pentru că a refuzat debarcarea migranților. „Apărarea granițelor nu este o crimă!”

0 88

Procurorii italieni solicită o pedeapsă de șase ani de închisoare pentru viceprim-ministrul Matteo Salvini pentru rolul său în blocarea unei nave care transporta migranți salvați de a ancora în Sicilia în 2019.

Procurorii l-au acuzat pe Salvini, liderul partidului Lega, de răpire pentru că a interzis temporar navei ONG-ului spaniol, Open Arms, de la ancorare. Salvini a reiterat de-a lungul anilor că a urmat politica guvernamentală. Într-un interviu pentru ziarul „Libero”, publicat sâmbătă, el a spus că procesul a fost „o manevră politică a stângii”, care, potrivit lui, caută să se răzbune.

Într-o postare pe Facebook înainte de audiere, el a scris:

„Risc închisoarea pentru că stânga a vrut să se răzbune. Aș face totul din nou: apărarea granițelor nu este o crimă.”

Se așteaptă ca un verdict să fie pronunțat la jumătatea lunii octombrie.

via RostOnline

Comentariu Reacțiunea:

Procurorii cer 6 ani de închisoare pentru Matteo Salvini pentru că în 2019 a refuzat debarcarea unui vapor cu invadatori africani pe țărmul italian. Nu a murit nimeni și gestul patriotic al vicepremierului de la acea dată, de apărare a țării și mai ales a părților vulnerabile ale populației de femei și copii, a avut o largă susținere democratică, dar magistrații nu pot uita că invazia a fost întârziată cu o săptămână. Exact, e vorba de o săptămână de amânare a urgentului program de colonizare a Europei, în care coloniștii au suferit neplăceri în săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei.

Între timp, italienii au fost magistral trași în piept de Giorgia Meloni, care i-a copiat gălăgios retorica lui Salvini doar cât a ținut campania electorală. După care a devenit prietenă cu Ursula, împreună cu care a pus la punct planul diabolic al răspândirii migratorilor pe tot continentul, inclusiv în țara noastră. După ce și-a reconsiderat pozițiile despre granițele Italiei, Meloni a devenit obsedată de granițele inviolabile ale Ucrainei.

Procurorul nu se oprește la a cere răzbunare pentru un act politic de guvernare și pentru o decizie de apărare națională chiar impusă de Constituție. Dar face și teorie proclamând principiul că „drepturile omului” trec deasupra suveranității naționale nationale. Între drepturi e inclus, mai nou, și acela de a încălca legile țării în care încerci să intri cu forța.

Cine urmărește știrile și poate înțelege ceva s-a lămurit deja cât de meticulos și la vedere e orchestrat planul înlocuirii, proclamat „teorie a conspirației” de propaganda oficială. Avem șefi de guvern care semnează la vedere acorduri de import de populație cu țări africane. Avem guverne, ca ale noastre, care avizează legal fluxuri de sute de mii din Asia prin Ministerul Muncii și personal consular trimis la racolare in țări ale lumii a treia. Avem ONG-uri de tip Soros, care îi transportă cu vapoarele peste Mediterana, firme cu acționari români și străini specializate în importul de lucrători pe salarii de dumping.

În schimb, avem legi ale cenzurii care pedepsesc opoziția față de acest fenomen și persoane băgate la închisoare în Anglia și Germania pentru că au militat împotriva schimbării majorităților etnice. Avem politicieni extremiști care militează pentru anularea granițelor și își aplică ideile cu impunitate, în timp ce concurenții care încearcă să li se opună sunt eliminați prin înscenări judiciare…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php