TRUMP susținut de nepotul lui JFK! R.F. KENNEDY JR. se retrage din cursa pentru Casa Albă, criticând DUR partidul democrat

2 304

Robert F. Kennedy jr.: „Democrații au devenit partidul războiului, al cenzurii, al corupției, al Big Pharma, al Big Tech, al marilor agenții și al marii finanțe, ei dorind să abandoneze democrația prin anularea alegerilor primare pentru a ascunde declinul cognitiv al președintelui în exercițiu.

Am părăsit partidul pentru a candida ca independent…DNC și organele sale mass-media au creat un „val” pentru vicepreședintele Harris pe baza nimicului. Fără politici, fără interviuri, fără dezbateri. Doar fum și oglinzi.

Un circ din Chicago care se bazează pe NIMIC. Cine are nevoie de o politică dacă îl urăște pe Donald Trump?”„Cum a ales Partidul Democrat un candidat care nu a susținut niciodată un interviu sau dezbatere pe parcursul întregului ciclu electoral?” a întrebat retoric Kennedy.

Donald Trump a afirmat că îl va numi pe Robert F. Kennedy Jr. într-un nou grup federal privind bolile cronice dacă va câştiga la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

„Vreau să salut deceniile de muncă ale lui Bobby ca susţinător al sănătăţii familiilor şi copiilor noştri. Nimeni nu a făcut mai mult”, a spus Trump în timpul unui miting din 23 august, din Glendale – Arizona, la care a participat candidatul independent, făcând referire la deceniile de activitate ale lui Kennedy pentru Children’s Health Defense.

În semn de recunoaştere a unora dintre problemele cele mai accentuate de campania lui Kennedy, Trump a declarat că va „înfiinţa un grup de experţi de top care să lucreze cu Bobby pentru a investiga care este cauza creşterii de zeci de ani a problemelor cronice de sănătate şi a bolilor copiilor, inclusiv tulburările autoimune, autismul, obezitatea, infertilitatea şi multe altele”.

De asemenea, Trump a promis că, în cazul în care va fi reales, va elibera toate dosarele clasificate în prezent referitoare la asasinarea unchiului lui Kennedy, preşedintele John F. Kennedy.

La începutul aceleiaşi zile, Kennedy a anunţat că renunţă la candidatura sa independentă pentru Casa Albă şi că îl va susţine pe Trump.

După o scurtă introducere din partea lui Trump, Kennedy a urcat pe scenă în aplauze furtunoase, în timp ce pe fundal se auzea melodia „My Hero” a trupei Foo Fighters. Trump a comentat ulterior că nu a mai prezentat niciodată un invitat în asemenea aplauze.

Adresându-se mulţimii în prima sa apariţie de când a părăsit alegerile, Kennedy a dezvăluit că el şi Trump au comunicat de la atentatul eşuat asupra vieţii fostului preşedinte de la mijlocul lunii iulie. Kennedy a recunoscut că „nu suntem de acord asupra tuturor lucrurilor”, dar a subliniat aspectele asupra cărora au căzut de acord şi pe care le consideră esenţiale: eradicarea corupţiei din agenţiile federale de reglementare a medicamentelor şi alimentelor, încetarea „prizei neoconservatorilor asupra politicii externe a SUA” şi combaterea cenzurii guvernamentale.

„Nu vă doriţi un preşedinte care să protejeze libertăţile Americii şi care să ne protejeze împotriva totalitarismului? Nu vreţi copii sănătoşi? Şi nu vreţi să fie scoase substanţele chimice din mâncarea noastră şi nu vreţi ca agenţiile de reglementare să fie libere de corupţia corporaţiilor? Asta mi-a spus preşedintele Trump că vrea”, a spus Kennedy.

Deşi sondajele nu arată încă ce impact va avea asupra rezultatului alegerilor ieşirea acestuia din cursa prezidenţială, există indicii puternice că aceasta l-ar putea avantaja pe Trump.Un sondaj recent realizat de Siena College şi The New York Times a arătat că alegătorii care nu s-au angajat faţă de niciun candidat major îl preferă pe Trump cu o marjă mică. Dintre aceşti ‘neangajaţi’, 24% l-ar alege pe Harris, în timp ce 32% l-ar alege pe Trump.

În plus, sondajele interne realizate de campania Trump au arătat că fostul preşedinte se bucură de un avans faţă de Harris în rândul susţinătorilor lui Kennedy în şapte state cruciale: Arizona, Georgia, Michigan, Carolina de Nord, Nevada, Pennsylvania şi Wisconsin.

Surse: ZeroHedge & EpochTimes

2 Comments
  1. INJECTIA FINALA says

    Perfect.

    Cu Dumnezeu inainte !

  2. ioan says

    NU s-a lasat pana nu a mai murdarit inca un MIT! Sa ajungi sa compromiti ce a facut America mareata MEREU – un nume, o familie, un tanar parinte fondator al Americii moderne, nicidecum avangardiste!, este, deja, simptomatic!
    Ca si alti cativa atingatori, pe ce pune mana, se usuca si cade! In eroare, ca sa nu spun in pacat – pentru ca, in ceea ce priveste un catolic veritabil, e damnant…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php