Revoltele din Marea Britanie nu sunt ceea ce par a fi

0 356

• Importul în masă de oameni de diferite culturi este menit să perturbe societatea. Lucru care se întâmplă.

• Următorul pas a fost implementarea legilor care interziceau orice critică la adresa acestei politici. Legile privind discursul „instigator la ură”, solicitările pentru „toleranță” și alte asemenea legi sunt implementate pentru a controla cetățenii care își văd cultura și patria distruse.

• Acum suntem în stadiul în care provocatorii alimentează turbulențele cu scopul expres de a crea haos.

• Următorul pas, spre care ne îndreptăm cu rapiditate, este implementarea unui stat polițienesc. Cetățenii obosiţi, înspăimântaţi şi confuzi vor implora ca cineva să facă ceva. Apelați la armată, vor cerși aceștia. (Vezi situația din Bangladesh, iar la noi promovarea nulității de Ciucă)

• Și va urma supravegherea totală. Toată lumea va fie urmărită și monitorizată: sisteme de recunoaștere facială, restricții de circulație (ai voie să te deplasezi doar pe o anumita rază de la locuința personală, orașul de 15 minute etc. și da, înșelătoria Covid a fost un test pentru a se vedea cum răspunde lumea)

Politicienii din țările controlate de globaliști au rolul de a implementa politici nepopulare care le sunt dictate de statul paralel (marile corporații din sectorul privat). Astfel, politicienii sunt blamați și își vor asuma vina pentru politicile dezastruoase implementate (în cazul Marii Britanii, imigrația necontrolată). Moment în care statul paralel îi înlocuiește cu un alt set de politicieni controlați.

De fiecare dată, cetățenilor li se oferă speranță pentru că marionetele care vin la putere le spun poveștile potrivite pentru a-i liniști, dar, de îndată ce ajung la putere, aceștia renunță invariabil la promisiuni și continuă să pună în aplicare aceleași politici dezastruoase dictate de statul paralel. (De văzut cazul Meloni în Italia)

Acest lucru se întâmplă pentru că politicienii răspund intereselor corporatiste și așa a fost dintotdeauna. Astfel, păpușarii din umbră rămân tot timpul la conducere fără a fi responsabili de ce se întâmplă.

Această structură funcționează de mult timp. Este ceea ce noi astăzi numim „democrație”. Deoarece schimbările sunt acum rapide și se accelerează (Marea Resetare), rata schimbării pentru oameni este prea dramatică, iar trezirea cetățenilor a devenit o problemă. Acum se provoacă conflictele.

Motivul pentru care globaliştii accelerează ritmul schimbării se datorează colapsului iminent al datoriilor publice. Nu mai e timp. De aceea trebuie să fie impus un stat polițienesc înainte ca lumea să realizeze că pensiile promise nu există, la fel cum nu pot fi onorate securitatea socială și toate obligațiile asumate în cadrul „democrațiilor socialiste” din Occident. Oricine cunoaște matematică de clasa a cincea și are un creier funcțional știe acest lucru. Scopul lor este să aibă mecanismul de control bine pus la punct pentru a autodetona sistemul și nu doar să păstreze controlul, ci să să fure absolut totul (nu vei deține nimic și vei fi fericit).

Acesta este un moment pentru a înțelege ciclurile pe termen lung, istoria, fluxurile de capital, deoarece o mare parte din lumea îndatorată occidentală este pe cale să treacă printr-o perioadă incredibil de dureroasă.

Sursa: Capitalist Exploits

traducere Dragoș Doran

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php