De ce nu sunt anchetați Arafat și Coriu?

0 335

Vă imaginați o clipă ce au putut face unii dintre medici în plandemie dacă acum, în 2024, s-au descoperit câțiva care au lichidat zeci de bolnavi în ATI-ul din spitalul Sf. Pantelimon?

Înțeleg că asistentele care nu au intrat în această conspirație satanică au fost date afară din serviciu.
Ar trebui decorate!

De ce nu este anchetat Arafat, cel care a închis spitale de au murit zeci de mii de oameni cu zile? Cine îl acoperă pe acest individ care a închis un spital unic în țară precum Foișor, ca să-l transforme în spital „covid”, scoțând din ATI noaptea bolnavii abia operați, iar apoi spitalul a rămas nefolosit?

De ce nu-l anchetați pe președintele Colegiului Medicilor, prof. Coriu, care a acceptat ca un obedient imbecil toate abuzurile de atunci, ce reverberează și azi în crimele din spitale?

Marea problemă este că medicilor și asistentelor li s-au inoculat ideea în plandemie că sunt eroi, niște semizei care au drept de viață și de moarte asupra pacienților.

Au existat medici scelerați care cereau public ca nevaccinații să nu fie primiți în spitale, sprijiniți mediatic de gunoaiele din presă.

PS: Felicitări jurnalistului Cătălin Antohe de la Cetățeanul.net că încă își face meseria și reușește să facă lumină în cazuri atât de dificile, în timp ce a rezistat presiunilor imense venite din tagma medicală.

Iulian Capsali

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php