„Pe 29 iunie, în Piața Victoriei!” Mesajul lui Florin Dobrescu pentru Marșul Normalității

0 502

Mesajul postat pe rețelele de socializare de Florin Dobrescu, secretar al Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, vicepreședinte al Asociației Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei și coordonator al Editurii Sânziana, cu privire la Marșul Normalității de sâmbătă 29 iunie 2024:

„Ca și în anii precedenți, lansez un apel către toți prietenii noștri, pentru a se alătura, sâmbătă 29 iunie, la ora 12,00, Marșului Normalității. Organizat de Noua Dreaptă, sub conducerea liderului acesteia, avocatul Tudor Ionescu, acest marș a devenit un prilej anual de mărturisire a valorilor moralei creștine, într-un moment în care, în capitala României, agenda propagandei homosexuale cunoaște un moment de maximă sfidare. S-a statornicit, așadar, o adevărată tradiție a adunării, cu prilejul Marșului Normalității, a celor ce conștientizează că avem de-a face, în realitate, nu cu o mișcare în favoarea unor drepturi civile, ci cu o agendă politică bine pusă la punct, care vizează atingerea unor obiective de natură ideologică. Implicarea de-acum fățișă a atâtor grupări radicale, de sorginte asumat neo-comunistă, tolerate altminteri de organizațiile homosexualilor în rândul participanților la parada lor, este o dovadă în plus că avem de-a face cu o foarte meticuloasă construcție de tip marxist, un proiect ce vizează contaminarea cât mai multor tineri, nu atât în sensul unei pervertiri a instinctului lor erotic, cât mai ales a amputării conștiinței identității lor naționale și spirituale. Așa se explică afluxul uriaș de tineri și adolescenți, participanți la așa numitul marș al diversității, fără să aibă o orientare homosexuală. În spatele acestei false lupte pentru niște „drepturi” se adcunde de fapt aceeasi intentie de a dinamita valorile care constituie fundamentele societății tradiționale.

Ceea ce aș vrea să înțeleagă toți aceia, în special foarte tineri, care înclină spre soluția asumării unor contacte contondente cu participanții la parada homosexualilor ori la alte manifestări din această săptămână a „diversității”, este că niciodată abordările de această natură nu au generat rezultate viabile. Violentarea sau exprimarea unii la adresa homosexualilor nu constituie o soluție, nefiind decât în beneficiul celor ce se află în spatele acestei strategii diabolice. Ei folosesc autovictimizarea, încercând să arate că homosexualii sunt agresați și vulnerabilizați, pentru a cere, pe această bază, noi și noi drepturi, unele din ele aberante. Să nu le facem jocul!

Luptătorii anticomuniști, dintre care pe o parte din ei i-am apucat și noi după căderea comunismului, ne-au învățat întotdeauna să alegem un mod de luptă civilizat, legal, adecvat Constituției care guvernează viața societății românești de azi și garantează tuturor drepturi adecvate. Iar singura formă legală, oficială și democratică de manifestare a poziției naționaliștilor din România împotriva avansului propagandei homosexuale în beneficiul agendei globaliste, este Marșul Normalității, organizat de Noua Dreaptă, de mai bine de două decenii, cu o consecvență demnă de admirat.

Și nu uitați, dragi prieteni, că nu trebuie să îi urâm pe promotorii acestei agende și nici pe cei manipulați de ei pentru a fi folosiți ca masă de manevră – homosexualii. Creștinii autentici nu au voie să urască. Trebuie să urâm păcatul, nu omul aflat sub robia acestuia. „Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh. Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare.” (Epistola Sf Ap. Petru către Efeseni, 6 : 12-13)

Vă aștept deci, sâmbătă 29 iunie 2024, la ora 12, în Piața Victoriei! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Florin Dobrescu

27.06.2024″

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php