Mitingul PENTRU FAMILIE. AZI ORA 16, Piața Avram Iancu, CLUJ-Napoca

0 520

Asociația Comunitatea Identitară România organizează pe 15 Iunie (sâmbătă), de la ora 16:00, la Cluj-Napoca, în Piața Avram Iancu, Mitingul pentru Familie.

Evenimentul va fi pentru susținerea familiei naturale, formată din bărbat, femeie și copii. Va avea loc în aceiași zi, când la Cluj, autoritățiile corupte, au autorizat din nou parada sodomiților, a unor minorități sexuale agresive. Acolo se va cere legalizarea căsătoriilor între homosexuali și dreptul acestora de a adopta copii. Se dorește acceptarea unei abominații ca alternativă la familie.

În România statul nu sprijină natalitatea, nu luptă contra crizei demografice, de parcă ar vrea să dispărem de pe fața pământului ca neam. Tinerii care se căsătoresc și au copii, nu sunt susținuți financiar cu nimic. În schimb, stilul de viață homosexual, care duce la boli si nefericire, e băgat pe gât minorilor și întregii societăți. Prin legalizarea homosexualității și susținerea promovării acestei practici împotriva naturii, politicienii corupți și activiștii neomarxiști, au delcarat război familiei.

Vino în stradă alături de noi! Apără-ți familia, apără-ți neamul, apără-ți copiii, apără principiile creștine! Dacă tu nu o faci, nu o va face nimeni în locul tău! Spune NU căsătoriilor între sodomiți și spune NU propagandei sexo-marxiste, ce țintește minorii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php