Mândrie, nu rușine?!
Senatorul Sorin Lavric a criticat paradele homosexualității, numindu-le „ale rușinii”. Într-un video publicat pe pagina sa oficială de facebook și pe canalul de YouTube, senatorul a spus că aceste marșuri sunt ale „scapeților, a fătălăilor și a acelor femei masculinizate a căror condiție femeiască nu le mai cade bine”.
„De fiecare dată când am de-a face cu un asemenea alai, am senzația neverosimilului”, a completat Sorin Lavric.
Senatorul a deplâns faptul că știința este înăbușită de ideologie, amintind cum în timpul anilor de studenție la Facultatea de Medicină, reputatul medic Aurel Romila le-a explicat cursanților ce este homosexualitatea: „nimic altceva decât o patologie psihică și o tulburare de comportament”.
Azi, știința este sufocată de ideologie. Puțini mai au curajul să spună ceva în privința acestor dereglați, pentru că asta este adevărul, ceva este stricat în ei, iar dacă o spui ești imediat stigmatizat, lipindu-se pe frunte o sumedenie de ștampile”, a mai zis senatorul AUR.
Președintele Senatului AUR a declarat că dacă oamenii nu vor lua atitudine, ne vom trezi în curând cu cote obligatorii de LGBT în toate sferele vieții.
„Dacă tăcem îi vom încuraja, iar ei cunosc foarte bine strategia pașilor mărunți și înaintează, înaintează, iar în 2-3-5-10 vom trăi ceea ce intuiți deja: cote obligatorii. Vom avea cotă obligatorii de LGBT-iști în Parlament, în Consilii, peste tot.
Fără a lua atitudine, vom fi înghițiți de acești dereglați LGBT-iști. În măsura în care ne considerăm normali, trebuie să ne opunem acestei anormalități. În măsura în care suntem normali, trebuie să ne opunem ideologiei de gen și acestei afurisite de concepții, transgender, care este ceva diabolic”, a menționat el.
Referindu-se la paradele „mândriei”, senatorul a spus că „trebuie să stârnească o indignare politicoasă, doctă, dar nu virulentă. În măsura în care vrem ca sănătatea colectivă să se mai păstreze în această țară, trebuie să luăm atitudine.
Luați atitudine, dar nu violent, nu brutal, dar arătați-le cu degetul patologia și morbiditatea în care trăiesc”.