În Canada un judecător decide că tatăl nu își poate împiedica fiica în vărstă de 14 ani să înceapă tratamentul cu hormoni în vederea transformării în băiat

0 500

 

Curtea Supremă de Justiție a provinciei canadiene Columbia Britanică a decis săptămâna trecută că o adolescentă, identificată ca A.B., în vârstă de 14 ani (neîmpliniți), poate începe tratamentul cu hormoni în vederea transformării în băiat, în pofida opoziției tatălui.

În motivarea deciziei se arată că dovezile medicale duc la concluzia că tratamentul cu hormoni trebuie început imediat. Judecătorul a apreciat că A.B. are discernământ pentru a înțelege riscul tratamentului cu testosteron, iar orice amânare ar putea cauza o nouă tentativă de sinucidere a adolescentei. Decizia curții prevede și dreptul lui A.B. de a se identifica drept băiat în toate chestiunile legale și de a-și modifica numele, fără consimțământul parental. Totodată, hotărârea tribunalului îi dă tinerei dreptul exclusiv de a decide ce tip de tratament să urmeze pentru disforia de gen. În același timp, orice încercare de a o convinge pe A.B. să renunțe la tratament sau apelarea acesteia cu numele de fată sau pronumele feminine, va fi considerată o „violență domestică”, în conformitate cu „Legea Familiei”.

Tatăl fetei și-a exprimat dezamăgirea față de decizia curții și intenționează să facă apel. Acesta susține că fata lui nu are capacitatea mentală și maturitatea de a înțelege riscurile la care se expune și consecințele tratamentului de tranziție de gen, mai ales că multe dintre acestea sunt ireversibile. Tatăl pune așa-numita tulburare de gen a fiicei lui pe seama pe seama dificultăților mentale și emoționale prin care a trecut aceasta după ce el și soția lui s-au separat în 2013. Potrivit tatălui, A.B. suferă de depresie, având deja 4 tentative de suicid. În clasa a 7-a s-a identificat ca lesbiană, iar apoi a dezvoltat o pasiune pentru unul din profesori.

În clasa a 8-a, după ce a vizionat la școală un material video pro-transgen, A.B. s-a identificat drept băiat. Și-a tăiat părul scurt și a început să de îmbrace în haine de băiat. Consilierii de la școală au ajutat-o să își aleagă un nume de băiat și să își asume „noua identitate”. Tatăl nu a fost informat, deoarece potrivit Politicii Orientării Sexuale și Identității de Gen din Columbia Britanică, elevii au dreptul să își stabilească identitatea de gen, iar decizia lor este confidențială, dacă și-o doresc. Deși beneficiază de custodie comună împreună cu fosta soție, tatăl nu a fost informat nici atunci când, în urma sfaturilor primite din partea consilierilor de la școală, fosta soție a dus-o pe fată la dr. Wallace Wong, un activist LGBTQ, care a recomandat începerea imediată a tratamentului cu hormoni și injecții cu testosteron. Tatăl i-a cerut doctorului Wong să o trateze pe A.B. de depresie, având în vedere tentativele de suicid, însă acesta a refuzat, insistând asupra tratamentului de tranziție de gen.

În formularul de la clinica de disforie de gen necesar pentru acordul de a urma tratamentul cu testosteron se specifică, printre altele, că „doctorii prescriu tratamentul, deoarece cred că pacienta va continua cu transformarea totală sau parțială într-un corp de bărbat, incluzând și eventuale intervenții chirurgicale de înlăturare a organelor de reproducere”. În formular se arată că injecțiile cu testosteron pot provoca dureri de cap și migrene și crește riscul apariției bolilor de inimă, atacurilor cerebrale, diabetului și bolilor cu transmisie sexuală și, având în vedere că, în general, tratamentul cu testosteron în cazul disforiei de gen este pe tot parcursul vieții, pot exista și alte riscuri pe termen lung, care nu sunt, încă, cunoscute.

În condițiile riscurilor expuse, tatăl a informat clinica că refuză să semneze formularul de consimțământ. După căteva luni, însă, a primit o înștiințare din partea clinicii, în care era informat că nu mai este necesar consimțământul lui sau al fostei soții pentru ca fiica lui să urmeze tratamentul cu testosteron. Potrivit Legii Copilului din Columbia Britanică, fiica lui poate decide singură să urmeze tratamentul, dacă experții medicali o consideră destul de matură să ia decizia, iar tratamentul este cea mai bună variantă pentru aceasta….Iar echipa medicală de la clinică a decis că tratamentul cu testosteron este cea mai bună soluție pentru el (referire la fiica lui), care este destul de matur(ă) să ia singur(ă) decizia.

În urma notificării, tatăl a dat clinica în judecată pentru a opri tratamentul. Dr. Miriam Grossman, psihiatru din New York și Dr. Quentin Van Meter, endocrinolog pediatru, au depus mărturie privind efectele negative fizice și psihologice ale tratamentului cu testosteron la copii. În pofida acestor mărturii, a riscurilor recunoscute chiar de clinică privind tratamentul cu testosteron și a problemelor psihice cu care s-a confruntat adolescenta în ultimii ani, judecătorul a respins acțiunea tatălui.

Acest caz tragic este o dovadă a modului în care o legislație aberantă, adoptată la presiunile activiștilor LGBTQ, a creat un sistem-monstru, care, în loc să protejeze copiii și tinerii, îi încurajează să se mutileze fizic și psihic, distrugându-le iremediabil viitorul.

Cazul lui A.B. este un exemplu elocvent cum această legislație a alterat 3 elemente de bază în formarea și protejarea copiilor și tinerilor: școala, sănătatea și legea. A.B., o fetiță afectată de depresie în urma divorțului părinților, a căutat răspunsuri și încurajare la școală, însă ceea ce a primit este dincolo de imaginația oricărui om normal, însă se pare că aceasta este de acum încolo normalitatea în provincia Columbia Britanică din Canada.

A.B. a descoperit la 11 ani că este „lesbiană”, cel mai probabil în urma orelor de educație sexuală, unde, potrivit programei școlare, copiii învață de la cele mai fragede vârste despre toate tipurile de sex și orientare sexuală, pe care trebuie să le considere normale. Cel mai probabil și cauza „atracției sexuale” față de unul din profesori trebuie căutată tot la orele de educație sexuală. Apoi, tot în cadrul procesului de îndoctrinare cu ideologia LGBTQ din școli, A.B. a văzut un film pro-transgen și a ajuns la concluzia că este băiat și a început să se comporte ca atare. Pentru că așa prevede LEGEA, consilierii de la școală nu au informat părinții despre problemă, ci au încurajat-o și au pus-o în legătură cu un psiholog, „specialist” în disforie de gen, care, întâmplător era și activist LGBTQ. Specialistul a ajuns suspect de repede la concluzia că A.B., în vârstă de 13 ani, trebuie să se transforme în băiat și a recomandat începerea imediată a tratamentului cu testosteron. Clinica specializată în astfel de proceduri, folosindu-se de LEGE, a decis că A.B., la cei 13 ani, cu tot istoricul medical care conținea 4 tentative de suicid, are discernământ pentru a decide să înceapă tratamentul cu testosteron, în pofida riscurilor extrem de ridicate asupra sănătății, recunoscute chiar de către clinică.

Toate tratamentele pe care le implică schimbarea de sex, de la hormoni la intervenții chirurgicale, sunt extrem de costisitoare, dar LEGEA prevede ca ele să fie acoperite de bugetul asigurărilor medicale. În acest context, coroborat cu isteria transgen din școlile canadiene, tradusă prin mii de copii „infectați cu disforie de gen”, a dus la liste de așteptare de luni de zile la clinicile de specialitate și, evident, profituri de sute de milioane de dolari pentru această „nouă industrie medicală”, extrem de nocivă pentru sănătate. În aceste condiții, era de așteptat ca instituția medicală să se folosească de LEGE pentru a decide să efectueze tratamentele, fără consimțământul parental și cunoscând riscurile ridicate pe care le implică.

În cele din urmă, judecătorul nu a făcut decât să ia decizia în baza LEGILOR aberante, care, practic, anulează dreptul părinților de a-și proteja copiii.

sursa: Stiri pentru Viata

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php