În vara anului 2017, extremiştii americani de stânga dărâmă statui ale figurilor istorice şi ale descoperitorului Americii, Cristofor Columb, explicând că aceştia susţineau sclavagismul şi că doar aşa se poate contracara aşa-zisa „supremaţie a albilor” – fenomen ce renaşte recent, cel mai probabil datorită deceniilor de discriminare pozitivă a minorităţilor.
Cu toate acestea, un fost poliţist new-yorkez specializat în studierea extremismului din SUA a declarat, citat chiar de publicaţia de extremă stângă Vice,că, la un miting al „suprematiştilor albi”, s-a văzut nevoit să apere un astfel de „alb” de violenţa celor care se pretindeau anti-fascişti şi anti-extremişti, dar acţionau cu o violenţă extremă şi nejustificată!
Tot recent, ultimul raport Europol arată că şi în Europa atacurile extremiste, chiar dacă nu se soldează cu decese, ci doar cu răniri uşoare, vandalisme şi dezordine publică, se situează în prezent pe un trend crescător, fiind chiar de două ori mai numeroase decât cele al teroriştilor jihadişti (raportul atacurilor extremiste este de 27 faţă de 13 atacuri jihadiste în anul 2016).
Între timp, însă, renumitul cotidian Washington Post nu se sfieşte să gireze o organizație de extremă stângă, Antifa, care practică terorismul cultural, o formă de „poliţie cetăţenească a gândirii”. Aceasta se manifestă prin urmărirea persoanelor care exprimă „opinii greșite”, etichetarea lor ca „rasişti”, „fascişti” sau „nazişti”, urmată de amenințări şi violență, pe care adepţii Antifa le numesc „acțiune directă”.
Aceste acţiuni sunt explicate pe ton elogios de un autor de la Washington Post în articolul intitulat „Charlottesville showed that liberalism can’t defeat white supremacy. Only direct action can” („Incidentul de la Charlottesville a demonstrat că liberalismul nu poate învinge supremaţia albilor. Numai acţiunea directă poate”).
Probabil că nu este atât de importantul modul arbitrar în care Antifa „decide” cine e rasist ori fascist: important este că se trece la „acțiunea directă” împotriva oricărei opinii „incorecte politic”. Astfel, sunt vizaţi cei cu opinii anti-imigrație, cei pro-viaţă, cei care susţin căsătoria ca instituţie strict dedicată unirii dintre un bărbat și o femeie, sau cei care pun la îndoială efectele negative ale încălzirii globale.
de Ştefania Armanca Ştiri pentru viaţă
Partidul comunist american ( etern existent in America din 1919 incoace) este atat de BOLSEVIC incat s-a opus perestroikai si glasnostului lui Gorbaciov (pe numele lui real de jidan sionist Garber), acuzandu-l pe acesta de tradarea cauzei.
Dupa destramarea URSS Partidul comunist American s-a reunit si mai rau ca in Coreea de Nord si-a reafirmat in majoritate abordarea PUR MARXISTA si dragostea fata de marxism-leninism. Isi are sediul in NEW YORK CITY, are ziare si editura.
Simon Bolivar si Jose Marti, doi marxisti notorii s afla la o iesire laterala din central Park, spre placul jidovimii care conduce aceasta tara mai mult sau mai putin din umbra.
Istoria secolului trecut este departe de a fi adevarata…(ma refer la istoria „oficiala” )