După anul 2004, foarte mulți ziariști conservatori au profitat de independența oferită de mediul online și s-au refugiat pe canale Youtube, bloguri sau site-uri mici.
Donald Trump nu ar fi devenit președinte fără social media și presa independentă, se scrie pe blogul samizdatul.wordpress.com, blog care face o analiză a presei.
În ceea ce privește audiențele, situația presei mainstream a devenit delicată, această fiind efectiv surclasata de apetitul publicului de a află știrile alea „fake”, dar reale, din puzderia de surse accesibile grație internetului, scrie sursa citată.
„Că globaliștii au fost prinși pe picior greșit de această alunecare înspre zonele independente, este evident. Nici diversele „corecții” operate de Google prin scăderea rankingului în urma modificării algoritmilor nu a reușit să îndrepte lucrurile. Așa că s-a mers mai departe! S-a inventat povestea cu „fake news”-ul și cu post-adevărul”, se mai spune pe blog, care continuă: „În paralel, a început măcelul pe Facebook, Twitter și Youtube. Platformele online se apără dând vina pe angajați neexperimentați, a făcut-o deja Twitter, o face acum YouTube, angajați care din greșeală au șters conținutul, au închis o pagină, o publicație etc. Cam mulți angajați neexperimentați, totuși.”
Analiza amintește de măsura luată de Facebook în februarie, prin schimbarea algortimulului. Măsura a afectat o serie de site-uri conservatoare, dar și conturi ale unor utilizatori.
În același timp Youtube și CNN au pornit pe de altă parte războiul cu publicațiile conservatoare, ștergând emisiuni sau blocând canale…
…Cenzura capăta tot mai multă forță. China se alătură eforturilor globalismului și, cu ajutorul Apple, formează o armată de 10 milioane de oameni care să combată conținutul „ofensator” la nivel global.
Google a angajat 10.000 de persoane care se ocupă de cenzura pe Youtube, de la Southern Poverty Law Centre, centru finanțat de Soros. Angajații sorosiști au închis mii de mai mici canale Youtube cu subiecte creștine, conservatoare, naționaliste, antiglobaliste.
Creatorii de aplicații nu au nicio șansă să ajungă în magazinele online ale celor de la Apple sau Google dacă nu sunt globaliști.
„De ce vor să înăbușe vocile independente? Ca să nu existe nici o opoziție, da, însă în primul rând pentru că globaliști – și țineți minte asta! – sunt o minoritate. Dar, chiar o minoritate fiind, dispun de fonduri cvasi-nelimitate, pe de o parte, de ticăloși dornici să îi servească, dispun de serviciile secrete care îi protejează și, ca atare, dispun de mijloacele necesare pentru a da impresia că sunt o mare majoritate și că acționează în interesul cetățeanului. Însă, atunci când au competiție nu sunt capabili nici măcar să își lege șireturile singuri. Ei se pot impune doar prin forță. Și doar dacă sunt lăsați”, mai scrie sursa citată.
sursa: ActiveNews
Prev Post